1 vecka kvar

Om 1 vecka sitter vi på planet, på väg mot en mellanlandning i Dubai.
Vi sitter där med förväntningar och förhoppningar.
Vi sitter där med en känsla i kroppen som skriker kravlöshet.
Bara Jag, bara Vi.

Idag har jag införskaffat en del nödvändigheter.
Bl.a en ny bikini, ett par solglasögon med gulddetalj och söta sovkläder i spets (självklart för att strosa omkring i strandvillan i) 

Jag har en frisörtid på fredag och solkrämer är beställda och hemlevererade.

Någonting annat ska jag väl inte behöva?
Någonting annat behövs ju inte när man har romantiserat hela resan. 
Gett sig fan på att den där gardinen som skiljer strandvillans inre från havet, ska fladdra lätt i vinden medan vågorna sjunger.
När man likt en film tänker vakna varje morgon med en perfekt sittande bh, lukta rosor i munnen och låret är sexigt inlindat i vita lakan.
När man bär hatt till stranden som aldrig blåser av och alltid ser sexig ut när man ligger i solstolen och försöker få en jämn bränna samtidigt som man försöker läsa en tidning.
När man surfar på vågorna utan att bikinin, i bästa fall, skär in mellan skinkorna så att det känns som att man precis har fått en tarmsköljning. 
När man varje morgon börjar dagen med ett yoga-pass som man utför med perfektion och fantastisk smidighet för att sedan på eftermiddagen vara sugen på en stund på tennisbanan där ansiktets färg är bedårande efter en timmes springande efter boll.
Under den här resan finns det heller inget hår på hela kroppen som växer ut till smärtsam stubb utan allt är sammetslent, men det förstod ni säkert redan...
Som sagt, det behövs ju inte så mycket mer än en bikini och ett glatt sinne.
Maldiverna hoppas att du levererar.






Kommentera här: